Silesia Drum

Cumpără în decurs de

14

[01.01,06.01,09.04,10.04,01.05,03.05,28.05,08.06,15.08,01.11,11.11,25.12,26.12]

și comanda ta va fi expediată astăzi

Plasează comanda astăzi și vom expedia în următoarea zi lucrătoare.

Plasează comanda astăzi și vom expedia în următoarea zi lucrătoare.

ROLAND SPD-SX Pro Sample Pad

Disponibilitate: Produsul a fost epuizat din stoc
Preț: 4.496,08 Lei 4496.08
quantity x

product unavailable

adaugă la lista de favorite
Pin It

Descriere:

AJUTOR PENTRU Eșantionare de vârf
SPD-SX PRO este cel mai bun pad de eșantionare pentru cele mai solicitante concerte. Datorită anilor de teste în turneu și feedback-ului extins din partea utilizatorilor SPD-S și SPD-SX, SPD-SX PRO de vârf ridică din nou ștacheta. Folosind tehnologia avansată de tampoane a predecesorilor săi, SPD-SX PRO oferă o gamă de upgrade-uri solicitate și este construit pentru viață pe drum. Vizibil pe scenele întunecate cu un afișaj color mare și lumini de declanșare multicolore personalizabile. Extindeți configurația de performanță cu mai multe ieșiri audio, intrări suplimentare de declanșare și controlul pedalei hi-hat și al expresiei FX. Mergeți mai departe cu memorie masivă de 32 GB, redare audio la 48 kHz, sensibilitate crescută a pad-ului fără diafonie și o aplicație dedicată SPD-SX PRO care face kiturile de editare mai ușoară.

FIABILITATE/DURABILITATE - CONSTRUIT PENTRU TUR
Echipamentul de turneu este foarte folosit atât pe scenă, cât și în afara acesteia. Din 2011, baterii profesioniști au pus SPD-SX la încercarea supremă prin foc, de la cluburi pline la stadioane pline. SPD-SX PRO se adaugă la această moștenire prin încorporarea de ani de feedback în perfecționările sale. Cu LED-uri personalizabile, un ecran color mare și declanșare fiabilă, acest dispozitiv de încredere este gata să funcționeze noapte de noapte.

ILUMINARE
LED-uri configurabile care împart plăcuțele
Când luminile se sting, PRO se va aprinde. Leduri personalizabile de divizare și declanșare a pad-urilor vă permit să vedeți toate cele nouă pad-uri pe etape întunecate - adio bandă gaffer! Atribuiți orice lumină verticală sau orizontală uneia dintre cele zece culori prestabilite sau creați-vă și denumiți-o pe propria dvs. Lovituri de grup, capcane, tobe de suport și clicuri împreună cu propria culoare atribuită. Setați luminile orizontale pentru a rămâne aprinse în mod constant, să se aprindă numai atunci când apăsați un pad sau să clipească dinamic cu un fișier WAV alocat.

Pad-uri ultra-sensibile
SPD- SX PRO are nouă plăcuțe foarte rezistente. Primele trei pad-uri au un design modificat al senzorului pentru a crește sensibilitatea și lovituri uniforme atunci când se joacă pe pad - indiferent de unghiul de montare. De asemenea, aveți protecție sporită împotriva diafoniei pentru a preveni declanșarea accidentală a altor plăcuțe. Și dacă dețineți deja un SPD-SX, SPD-SX PRO este atât de apropiat ca dimensiune încât puteți utiliza carcasa și accesoriile existente... fără a fi nevoie să cumpărați hardware suplimentar.

Ecran LCD color
Jucatul pe întuneric a devenit mai ușor. SPD-SX PRO este echipat cu un ecran color mare, de 4,3 inchi, cu butoane de funcție iluminate din spate, file și un buton pentru selecția instantanee a sunetului. Afișajul afișează informații importante în timp real, cum ar fi straturile de mostre A și B, nume de eșantioane WAV, progresul redării mostrelor și multe altele.

CALITATEA SUNETULUI - TOATE SUNETELE DE CARE AI NEVOIE< br/>Mulțimea înnebunește. Presiunea crește. Ai nevoie de sunetele potrivite la momentul potrivit. Memoria uriașă de 32 GB va găzdui întregul catalog muzical pentru multe spectacole. Cu 1.550 de mostre încorporate, 200 de kituri gata de utilizare și ieșiri echilibrate, puteți lansa SPD-SX PRO imediat din cutie. În plus, sortați și căutați cu ușurință sunetele dvs. cu etichetarea mostrelor - nu mai căutați un ac într-un car de fân.

SUB CAPOTA -Depozitare și sunete
Problemele de stocare sunt de domeniul trecutului. Cu 32 GB de memorie internă, SPD-SX PRO poate stoca aproape 44 de ore de sunet stereo clar de 48 kHz/16 biți. Nu este nevoie să vă deranjați cu conversia formatelor sursă. Puteți încărca fișiere WAV, AIFF și MP3 de 48/44,1 kHz la rate de biți diferite, iar SPD-SX PRO le va converti automat în formatul audio nativ de 48 kHz/16 biți - o economie de timp uriașă.

< strong>IEȘIRI AUDIO EXTINSE
SPD-SX PRO are ieșiri principale stereo echilibrate pe două canale - stânga și dreapta. Combinați-le cu patru ieșiri audio mono complet atribuibile pentru șase canale audio individuale, astfel încât orice pad poate fi trimis la orice ieșire pentru flexibilitate de mixare. Există, de asemenea, o ieșire pentru căști stereo care poate fi atribuită unor scenarii unice de monitorizare.

TOTUL LA BORD - Mostre și sunete încărcate
SPD-SX PRO vine cu 1.550 sunete de înaltă calitate și 200 de seturi (43 de seturi încărcate din fabrică și 157 de seturi de utilizator). În plină luptă, puterea de procesare a SPD-SX PRO vă permite să treceți la un nou set fără a întrerupe sunetul setului curent - astfel încât, atunci când sunetul dispare la sfârșitul ultimului sunet redat, seturile deja schimbate sunt gata pentru următoarea melodie. După


Aceasta este o traducere generată automat. Nu suntem responsabili pentru erorile de traducere.

Opinii despre produse (0)

Minden értékelés (pozitív és negatív) megjelenik. Nem ellenőrizzük, hogy azok olyan vásárlóktól származnak-e, akik megvásárolták a terméket.

ân sus
Shop is in view mode
Afișează versiunea pe toată pagina
Sklep internetowy Shoper Premium